kantoi -..-'


hey hai hoi ! akhir nye psal prasaan aku kat capital H kantoi jgak . tapi kantoi ngan kawan2 aku je la . mamat tu tak thu ag . bwat mse ni aku tak nk die tahu psal ni , aku tkot nnti persahabatan kte org terjejas . susah nk pecaye kat waty and yana , ye la drang ni lain skit adoii sumpah takot klu drang pecah kan rahsia . harap2 time latihan kompang and undangan kompang drang tak TERLEPAS ckp . tlong la srius aku tkot gle ni . klu budak kompang thu psal ni cnfirm kne sangai pnye la . nani yg kpel ngan aloi pon dah kne sangai  truk ni aku yg bru suke kat mamat tu . mmang lagi teruk la aku kena . harap2 la rahsia tak terbongkar ~

No comments:

Post a Comment

Membebel la di sini :)