hang lagi .

hey ! ari ni aku hang kat pamid dngan najwa , waty , nisa , botak , myrul , fizie and amin . mle2 aku ngan waty pegi kl sentral nk jeput dua org raja iaitu botak and myrul . kebetulan plak wrne bju aku ngan botak sme :D tapi botak kotak2 and merah putih hitam mcm tu la lebih krang . aku wrne merah jehh . kat dlam ktm botak lepak ngn mmbe2 die . aku ngan waty pisyang ddok sblah drang . waty dngar jehh ap yg drang cter and waty ckp drang ad mngumpat some one tapi die tak thu sape . dah smpai subang kte org naik bas plak . malu dohh aku ngan waty jehh yg berdiri yg lain sume ddok ><

dah smpai pamid waty aku botak and myrul pegi wyang nk tnggu najwa and nisa . yg mmbe2 botak tak thu la mne drang pegi . kte org rancang nk tngo cter ombak rindu tapi tiket dah abs plak terpakse la kte org tngok cter DATIN G . sumpah cter tu bosan gle . aku rse nk jehh klua dari wyang tu tapi err aku ajak botak klua die snyum jehh . time kat dlam wyang uh mmang best la and ak ske sngat sbb aku ngan botak mesra jehh . tbe2 satu saat ni die snyap and aku pon snyap . aku bwat bodoh je la , aku nk tnggu die tgur aku dulu . then ble movie dah abs baru die tgur aku die ckp die nk pegi sega nak jmpe kwan die . botak ad ckp ap ntah aku tak dngar . aku ngan waty main basket ball hehe best sngat . najwa ngan amin dating kat tepi uh and aku jeles sngat . aku tngah smbang2 ngan najwa waty and amin . aku tak prasan plak botak ad kat dpan bilik karok uh , btw aku nmpak mmbe2 die jehh aku tak nmpak die . then aku bla je la kte org lepak kat bwah wayang jap sbb nk tnggu amirul . then waty ckp die nmpak botak kat sega uh , pas tu aku mcm haa ? sumpah tk prasan . pas tu aku sngaje ddok lme skit kat bawah wyang uh , nk tggu botak trun tapi die tak trn2 jgak . kte org pegi bowling plak , pas tu rse mcm boring then pegi mcd nk bli ais cream . time otw nk pegi mcd tersrempak ngan botak . time tersermpak uh myrul dah snyum2 and time tu aku mcm tak de mood and tak pndang muka botak lngsung . ksian die . ble dah bli ais cream aku nmpak botak ad kat celah2 mne ntah ngan myrul . then tbe2 die mcm mrah2 sbb aku tak lyan die , and ble trsrempak uh aku tak tgur die . die ckp kat aku "pegi la ikot kwan2 nad" aku dah mcm huh ~ ya allah aku mintak maaf sngat aku ingat an time kat sega kau nk jlan ngan mmbe2 kau , sbb tu la aku tak bg thu kau yg aku nk bla . then time kte trsrempak uh aku tak de mood sbb aku ingt an kau nk jlan2 ngan mmbe kau , tu yg aku tak de mood uh klu bleh aku nk jlan ngan kau jehh .

then ble aku kol kau tak nak angkat , ble aku kol gne no waty bru kau nk angkat an . hmm aku tnye kau , botak kat mne ? kau ckp "kat mne2 jehh" hmmm mesti kau mrah gle an . sjak tu aku trus tak de mood lngsung , kwan aku ckp ngan aku . aku cme ckp "hmm" jehh . then waty nmpak kau ngan myrul tngah bli mcd . aku trus pegi kat kau and mintak maaf ap sume . kau cme bwat muka and snyum jehh . pas tu najwa and waty pegi popular . pas tu kau ckp "pegi la ikot mmbe nad" aku tak nak ikot drang sbb aku nk jlan ngan kau and aku nk tebus blik kesalahan aku . time nk pegi kat tepi lagoon aku nmpak kau mcm tngah tahan sakit . aku ckp owk ke tak ni ? kau jwab owk jehh . tapi aku tak rse kau owk sbb aku nmpak dri muka yg tngah tahan sakit and kau pngang bwah dada kau jehh . ble dah smpai kat tepi lagoon kau ddok ngan myrul , aku berdri jehh kat tepi uh aku tak nk gnggu korang . aku thu kau still mrah kat aku sbb tu aku brdiri . pastu dah lme uh aku nmpak azam , aliff , fizie , nisa and ramai ag la bdak sngei way . nsib baik nisa ad tak de la aku boring . dah lme uh drang bla hmm nad kembali boring :/ time tu aku gle2 boring . aku tnggu jehh botak tegur aku tapi hmm hampehh . aku nk tgur die tpi aku tkot . 

lepas tu drang dah nk pegi . botak pnggil aku and kte oeg jlan sme2 . die snyap jehh . aku tnye nk pegi mne . die ckp "ntah" jehh . time tngok org main skate pon aku cbe nk tgur die tapi die hmmm die cme ckp "hmm , haa , owk" ya allah aku cbe nk tbus blik kesalahan aku kat die and aku cbe nk tgur die . tapi hmm hnye tuhan jehh yg thu mcm mne prasaan aku ble die tak lyan aku . aku rse nk nngis jehh time tuhh , air mte aku pon dah bertakong . dlam hati aku ckp "AKU TAK BLEH NANGIS DEPAN DIE , NNTI DIE INGAT AKU NI AP PLAK" aku thu la aku bukan awek kau . tapi kau kawan aku , aku kne jge hati kau mcm mne aku jge hati kwan2 aku yg lain :') 

ari ni aku rse sedih sngat , ingat an ble aku dpat hang ngan kau . aku bleh happy . ye la kte an jarang jmpe klau nk jmpe pon ble free jehh . aku suka time first2 kte smpai kat pamid , kte mesra sngat an bergurau jehh . tapi time last2 huh kesedihan melanda :'( aku ingat an aku srang jehh yg sedih . rpe2 nye najwa waty and nisa pon sdih jgak . drang sedih sbb boyfiee2 drang la . najwa :: sbb die bwat arh kat amin smpai amin merajuk . nisa :: sbb die dipnggir kan , fizie bkan nye nk lyan nisa aku thu la fizie uh ad reunion ngan kawan2 die tapi tlong la jge hti nisa . die mnusia jgak , nisa dah cter ap yg kau dah bwt kat die . ya allah ksian nisa , fizie ni tak berhati perut kehh . waty :: sbb ap ntah , die tak cter pon ap yg boyfiee die bwat kat die . 

time blik dri hang mmang muka sume ketat gle BABI la , huhuh ~ dah nasib kte org sume mcm ni an :( time kat luar pamid kte org tnggu nisa kat tngge , najwa and waty tnye asl ngan kau ? kau dah owk ngan botak keh ? aku diam jehh and aku angkat bahu . pastu najwa ckp "wey jngan la nngis" ble najwa ckp mcm tu air mate aku dah nk kluar dah . aku nak minta maaf sngat2 kat botak sbb aku dah bwat die marah kat aku . sumpah aku tak prnah kene mrah ngan die smpai mcm ni andckeras jgak an hati die ssah aku nk pujuk die :/  and and aku dah jnji nk beli brang tu tok kau an aku akn beli , kau jngan risau k :) tepat2 smpai rumah air mate aku jatuh :'( nsib baik tak de org kat rmah .

p/s :: AKU HARAP SANGAT KAU BCE BLOG AKU NI :')

No comments:

Post a Comment

Membebel la di sini :)