kompang + lepak

hey ! ari ni aku nak cter skit . petang tdi dalam pkol 3 aku ade latihan kompang . time latihan aku perasan yg capital H tak abs2 pandang muka aku . segan uhh >< dalam pkol 5.30 latihan abs , aku ,waty yana , dani , nani , hani . ismiah , dayah , amin (pkwe dani) and capital H . kte org lepak same2 kat pondok sbelah budi . time lepak uh drang main game . aku tak join malas , sbb sape kalah kene denda . and denda die kene bwat ape yg org sruh . fisrt game capital H dah kalah btw die sje jehh bwat kalah . gedik2 ! amin sruh die pnjat pokok and kne cakap "AKU BODOH" sbnyak 3 kali , dngan bngge nye die pnjat pkok and die cakap mcm tuh . bngong an mamat tuhh . pastu intan sruh die bwat care org cacat pusing satu pondok . org yg budi sume pndang2 die . tak malu uh capital H ni XD lepas tuhh giliran waty plak sruh capital F bwat smthing . time waty tngah pkir F mncelah die cakap "KAU NAK AKU PKOL NAD 5 KALI" aku trus terkejut bile die cakap mcm tuhh , pastu waty cakp "aku nk kau cakap kat nad SAYA SUKE AWAK" sbnyak 3 kali . aishhh gampang la waty ni , tapi F tak bwat sb die malu2 . pastu hani plak , die sruh F cakap kat aku "NAD , BOLEH TAK AKU NAK KAPEL NGAN KAU" aishhhh jahat nye dorang ni ! sngaje nk bwat aku malu an . pastu F pon bwat , ya allah sweet nye die . die mulutut tau . time F nk cakap mcm tuhh , waty , dani and ismiah rakam . ya allah malu nye aku >< F mngambil mse yg agak lame nk cakap bnde tuhh , aku dah malu2 kat tepi uh . then bile F dah cakap , drang sruh aku jawab plak . aku terima F ke tak an . time aku nk jawab F buat muka comel , cair aku :D yana cakap aku mnangis errr memandai jehh die . aku pang kang ~ aku cakap la ni game jehh tak pyah la jawab . yana cakap kat aku klau aku tak nak jawab nnti die nk bocor kan rahsia aku kat F . pastu aku terpakse jawab TIDAK sbb tak kan la aku nk jwab yee , malu la aku . pastu amin cakap "MULUT KATE TIDAK HATI KATE YEE" aisshhh amin ni , bwat malu aku je la . lepak ngan F pnye psal tak prasan plak dah nk pkol 7 . aku ngan waty balik la . time kat bukit waty cakap kat aku . "weyhh , aku rase F betol2 nk kapel ngan kau dohh" "tak de makne nye la , tadi tuhh game jeh kot bukan nye die mntak kapel betol2 pon" "lepas kau cakap TIDAK kan die cakap yes yes ! tapi lpas tuhh muka die trus lain . mcm dah tak happy" aku terus diam . "kalau die mntak kapel betol2 kau terima tak ?" aku senyum jehhh , malas nk cakap pape . dah smpai DM aku pegi taman jap nk jmpe maziah . mmang tak la aku kene sangai ngan maziah . die cakap patot la awak tak nk lepak taman sbb ade bf kat pondok ~ btw tuh maziah anta msj jehh then aku kol die , die cakap lagi untung la F melamar kau ~ gampang jehh maziah ni . ari ni drang suke bwat aku malu uhh >< but aku happy ari ni :D

P/S :: sory aku kecewa kan kau , aku malu nk jujur ngan kau la XD if kau betol2 nk kapel ngan aku cakap k ;) cakap depan2 mcm tadi tau :D

No comments:

Post a Comment

Membebel la di sini :)