=..=

assalamualaikum , hello ~ ad org tak ? aku nk story ni . lantak la ad org ke tak de janji aku nk story jgak ;)

Pkol 11.30 aku bngun and mcm biasa , basuh muka and trus hadap tv . and mcm biasa jgak aku nk tngok cter FULL HOUSE . tapi full house start pkol 12 . smentara nk tnggu cter tu start aku tngok cter cartoon jap , tngah syok2 tngok then aku terido plak . aku ingat an aku dah terlepas nk tngok full house tapi nsib baik la . bangun2 jeh full kouse dah start . cter full house habis , baru aku mndi :) aku ske mandi lmbat seyyy ;)

pkol 1 smthing aku najwa and waty lepak kat rmah nisa . kte org ber fhotoshot and blaja cre2 nk pkai shawl . tapi aku tak smpat nk ber snap2 . sbb aku kene tman akk aku tersayang pegi bwat lesen kat pj . errr TERPAKSE teman tau . laki die bkan nk tman kan die . saba je la . dah la tak thu jalan sesat plak tu . ble dah jmpe jalan jpj tutup plak . aduhhh sakit hati gle . dah la aku tak dapat nk snap2 pic ngan mmbe aku . pastu akak aku bwak jalan2 kat snway . pusing2 jehh . dah pkol 4 tu kte org blik .

dah blik tu , aku pegi rmah nisa blik and beli rojak tok drang ap sume . then smpai2 je kat rmah nisa , bilik nisa dah bersepah gle gle . and and drang dah abs snap2 . ble aku tngok blik photo drang . sumpah jeles kot . aku dah la pntang nmpak camera >< lepas nisa blik dari kampung kte org nk fhotoshot lagi . and kali ni aku tak kan lepas peluang ! hehehe :DDD then dlam pkol 5 lepak taman . aku ternampak plak umarul main bola . SUMPAH HANDSOME !!! die dah potong rambut . muka die nmpak suci jehhh . tergugat iman aku ~ tngah syok lepak tbe2 hujan plak . kte org lepak kat moto plak . dlam pkol 6.45 kte org blik .

HEHE sumpah aku rindu kau wey . kebetulan aku sngle , kau pon sngle kan skrang . aku nk tebus balik kesalahan aku kat kau dulu . aku sayang kau weyy ! tdi dpat chat ngan kau . walau pon kejap tapi best . sbb stelah ap yg aku dah bwat kat kau dulu kau still nk layan aku . dulu kau tak nk lyan aku tapi nsib baik tdi kau layan an :) tapi tdi kau ckp kau dah kar no , hmmm bg la no baru kau kat aku . hehe :D aku sayang kau weyy ! mr AA (ainul azli)

p/s:: I REALLY MISS YOU mr AA :*

No comments:

Post a Comment

Membebel la di sini :)