6.10.2011

ari ni spatut nye aku kene pegi skolah , tpi aku tak g sbb nk pegi pamid ;) mcm ni la bdak baik an . tdi tak brape nk best la sbb srang besties aku tak dpat pegi sbb kene jge adk . kat pamid kete org trsrmpak ngan syaml , zik , wan and rmai ag la . kte org cdang nk men boling , then tbe2 drang pon nk men boling jgak KACAU jehh . yana hrap sngat drang tak ddok sblah tmpat kte org . last2 drang ddok sblah kte org jgak --' . time men boling , first2 aku dah masuk longkang . heee pndai kan aku men . u know me ;pp . untung la men boling yana mnang . tu NASIB je tu . hahaha . dah abs men boling kte org g jlan2 bli mkanan . then balik . see tak best sngat an kte org g pamid ari ni , erkkk . snap pic pon skit2 jehh .

nasib baik la aku ajak najwa and yana g pamid . spatut nye aku pegi ngan wati and syafiq . last2 mnit drang cncel plak . cm cibai an . saba je la . btw , aku dh tak thu nk story ap dah cause tak de yg mnarik pon ari ni . cter mnarik mmang tak bnyak , tpi cter sdieh mamng bnyak cume aku mlas nk cter kat sni la . errkkk .

p/s :: MURAI SI PENIPU ! chawww chinnn chawww . iloveyoumybestfriend :* (najwa , dayah and yana )

No comments:

Post a Comment

Membebel la di sini :)